Over The WoodChop

Over The WoodChop

___

The WoodChop is opgericht door art director/graphic designer Ralf van Wieringen (www.activates.nl) en interieurontwerper/meubelmaker Johan Witte (www.fijntimmerwerk.nl). Deze unieke combinatie maakt optimaal gebruik van de kennis op het gebied van design, materialen en vakmanschap. Zij weten u altijd te verrassen met een uniek object. Waarbij ook vooral de sublieme afwerking in het oog springt.

Houden van hout

Houden van hout

Dankbaar zijn we voor wat de natuur ons geeft. Om bossen te bewaren, maakt The WoodChop enkel gebruik van restanten uit de zagerij van Fijn Timmerwerk. Daarnaast wordt alleen hardhout en hout met het FSC keurmerk geselecteerd voor de objecten.


Afwerking

Afwerking

The WoodChop staat garant voor kwaliteit. De afwerking is dan ook van hoog niveau. Bovendien zijn de lakken, vernissen en bevestigingsmaterialen zoals lijmen e.d. allemaal onschadelijk voor het milieu.


Geschenk

Geschenk

De producten van The WoodChop zijn ideaal als relatiegeschenk of cadeau. De producten zijn altijd uniek en worden geleverd met begeleidend kaartje.


Donatie

Donatie

De natuur is voor The WoodChop heel belangrijk. Daarom doneren wij van alle opbrengsten 5% aan het goede doel. Zo dragen wij direct ons houtje bij aan de bescherming van het milieu.


Scroll top